jueves, 9 de junio de 2011

COMPLEMENTOS

 COMPLEMENTS
Els complements contribueixen a definir els estils.
Els complements tenen molta més importància del que, a priori, se'ls atorga, ja que els diferents elements que formen la imatge externa com les sabates, cinturons, collarets, mocadors ... poden millorar una imatge a arruïnar. A més, poden contribuir a crear una nova imatge sense necessitat de comprar un model nou i fins i tot a alterar òpticament una figura.
La importància de l'elecció dels complements rau en el look final, sent un dels ingredients principals per construir el "estil propi ". Quan afirmem d'una personal que estil propi i ens provoca un sentiment d'admiració és possible que es degui a algun dels accessoris que utilitza.
Un complement ajuda a enriquir el guarda-roba i ofereix diverses possibilitats de combinació que poden donar com a resultat diferents looks.
És recomanable incorporar les tendències de moda en els accessoris i no al vestidor. Com sabem, les tendències tenen una vida curta i la indústria tèxtil s'encarrega que es mantingui d'aquesta manera per obtenir un major volum de vendes. S'ha de ser conscient d'aquest aspecte per no deixar-se influir pel màrqueting comercial.
Si el client vol anar amb les últimes tendències i no disposa d'un pressupost il limitat no és necessari adquirir l'últim model de pantaló o jaqueta de venda a les botigues. És possible que la següent temporada estigui passat de moda. És preferible comprar un complement que segueixi les tendències que la peça en si. Per exemple, si en una temporada està de moda la tendència "animal" és millor comprar un mocador, un accessori per al pèl o unes sabates amb aquest tipus d'estampats (lleopard, tigre, zebra etc.) que un abric o una faldilla.
                   

              
         COMPLEMENTOS


     Los complementos contribuyen a definir los estilos.
Los complementos tienen mucha mas importancia de lo que, a priori, se les otorga, ya que los distintos elementos que forman la imagen externa como los zapatos, cinturones, collares, pañuelos…pueden mejorar una imagen a arruinarla. Además, pueden contribuir a crear una nueva imagen sin necesidad de comprar un modelo nuevo e incluso a alterar ópticamente una figura.
La importancia de la elección de los complementos radica en el look final, siendo uno de los ingredientes principales para construir el “estilo propio”. Cuando afirmamos de una personal que tiene estilo propio y nos provoca un sentimiento de admiración es posible que se deba a alguno de los accesorios que utiliza.
Un complemento ayuda a enriquecer el guardarropa y ofrece diversas posibilidades de combinación que pueden dar como resultado distintos looks.
Es recomendable incorporar las tendencias de moda en los accesorios y no en el vestuario. Como sabemos, las tendencias tienen una vida corta y la industria textil se encarga de que se mantenga de esta manera para obtener un mayor volumen de ventas. Se debe ser consciente de este aspecto para no dejarse influir por el marketing comercial.
Si el cliente quiere ir con las últimas tendencias y no dispone de un presupuesto ilimitado no es necesario adquirir el último modelo de pantalón o chaqueta de venta en las tiendas. Es posible que la siguiente temporada esté pasado de moda. Es preferible comprar un complemento que siga las tendencias que la prenda en sí. Por ejemplo, si en una temporada está en boga la tendencia “animal” es mejor comprar un pañuelo, un accesorio para el pelo o unos zapatos con este tipo de estampados (leopardo, tigre, cebra etc.) que un abrigo o una falda.

1 comentario:

  1. Et recomano dumboshop.blogspot.com. ës un blog d'interiorisme i tendències en general. espero que t'agradi!!!!!

    ResponderEliminar